Giriş yap
En iyi yollayıcılar
cerosh95 (256) | ||||
süme-ultraslan (210) | ||||
Admin (MéhMet) (160) | ||||
melpol95 (156) | ||||
WhYprR (150) | ||||
fatihterim_şeyma_iclalay (97) | ||||
elif.izcinar (22) | ||||
HsN (16) | ||||
svs58 (14) | ||||
erdi58 (14) |
İşte Aşık
4 posters
1 sayfadaki 2 sayfası
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
Geri: İşte Aşık
HERŞEY BİTTİİİİİİİİ ...
''DOSTLARIMI SEVGİYLE DÜŞMANLARIMI NEFRETLE ANARIM''....
''DOSTLARIMI SEVGİYLE DÜŞMANLARIMI NEFRETLE ANARIM''....
En son WhYprR tarafından Paz Kas. 16, 2008 2:56 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
WhYprR- Admin
Ben aşık maşuk deilim.. ve hayatımdan sond erece memnunum... sizede tavsiye ederim.... AŞIKLARIDA GÖRÜYORUZ....!
cerosh95- Mesaj Sayısı : 256
1e mi gidiyo 2 ye mi onu söyLe Ytr...erdi58 demiş ki:bende aşıqım hemde deliler gibi
[/center][i]E & sölemem...
WhYprR- Admin
erdiyle dalga geçmenize sebep olarak birşey gösterin... sölemiyosa sölemiyo sanane .... sn kndine bak
yunus ve espirileri (kışın bu soğuk espiriler insanı donduruyor
ceren teşekkür ederim beni savunduğun için yunus sen kendine baksana şeyma la 1 hafta çıkıp sonra ayrılınca ağlayan ben değildim... hem ben 2. 3. 4. sınıftan kızları seviyorsam sende 3. 4. 5. kalite kızlara aşıqsın ve çıkyorsun ( ve benim sevdiğim kız sınıftan) yunus girme benle laf yarışına sokarım seni at yarışına
Misafir- Misafir
boş boş LafLar etme Cnm Ufaktan Ufaktan 2le artık Takmam SEni S2me bile senın ne dedıgın onemlı degıl sen daha 7. sınıfa gıdıyosun 1 sene atlamasan sen seneye AnLarsın tmmMI seneye geLDe konus vE biz Ayrılmadık hala Cıkıyoruz Ve 3 hafta Oldu senın Sınıftan Cıktıgın KIzda SEnin Gibi BebEdir EminiM....
WhYprR- Admin
Bide ağLamak Ayıp Değil SAdece KIzLar AğLamaz Taammı Bebe bide ŞEymaya 3. 4. 5. sınıf kız diYemesSin ................
WhYprR- Admin
Bide ERdi Sevmek Önemli değil Çıkmak önemli ozman Dünyanın En Güzel KIzınaa Aşık olunca Hava Atılırmı Önemli Olan ÇIkmakk....
WhYprR- Admin
yunus snn ''Sevmek Önemli değil Çıkmak önemli '' sözünü şiddtle kınıyorum.. çünkü insan 10.000 kişiyle çıkabilir... ama çıktığı kızlar bi şeye bnzemez...(anladın sn onu... )Bir insan bir kişiyi sevdiği sürece daha yücedir bnce... çıkmak önemli deil... çıktığını svmek ona bağlanabilmek onunla birlikte hoş vakit geçirip her iki kişininde bundan zevk almasıdır önemli olan... istersen bu konuyu daha iyi açabilirim.. gösterebileceğim etrafında olan bir sürü örnek var... bunların içinde snde varsın...! unutma... 10 kişiyle çıkarsın ama sadece 1 kişiyi sevebilirsin hayatında..!
Arkadaşlar sevgi gerçekten bu zamanda zor bulunuyor, bulduysanız ne olursa olsun bırakmayın ve ona sahip çıkın.! En küçük bir olaydan dolayı birbirinizi üzmeyin....!
( Benim Gibi Olmayın )
( Benim Gibi Olmayın )
Cerenim çok özlü konuşmuşun be=)
melpol95- Mesaj Sayısı : 156
ee...:d olsun o kdr tecrübelerimm:)
bu arada mhmetcm doru sölüyosun valla
yunus
bak yunus sen den iyice şüpheliyorum... aga böyle işlerin şakası olmaz sevdiğim kız yazılmaya çalışma
Misafir- Misafir
ahhhhhh yunus
"çıkamk önemli değil demiyorum ama önemli olan sevdiğin kişiyle çıkmak ve her önünegelenle çıkmamak
Misafir- Misafir
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
1 sayfadaki 2 sayfası